Постинг
01.09.2008 09:41 -
Пилешка супа с царевица
700 мл пилешки бульон
200 г пилешки гърди без кост
200 г замразена царевица
50 г фиде
сол
смлян черен пипер
2 твърдо сварени яйца
шепа ситно нарязан магданоз
. Пилешките гърди се измиват и се подсушават.
. В голяма тенджера се смесват бульонът и нарязаното на кубчета пилешкото месо.
. На умерен огън се супата се кипва и се похлупва леко.
. Оставя се да къкри около 15-20 минути или докато месото се свари.
. Прибавят се замразената царевица и фидето.
. Вари се около 10 минути, докато фидето омекне.
. Посолява се и се подправя със смлян черен пипер на вкус.
. Сервира се поръсена със нарязани яйца и магданоз.
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.