Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.04.2009 00:21 - Свински пържоли на тиган
Автор: marabu Категория: Лични дневници   
Прочетен: 8663 Коментари: 3 Гласове:
0

Последна промяна: 03.04.2009 00:22


image

4 броя свински пържоли от врат
4 глави кромид лук
сол
олио
смлян черен пипер

• Пържолите се измиват и се подсушават с кухненско руло.
• Посоляват се и се поръсват с черен пипер от двете страни.
• Оставят се да престоят на хладно 30-60 минути.
• Пържат се в похлупен тиган на средно силен огън до зачервяване.
• Нареждат се върху предварително нарязания и посолен лук.
• Поливат се с горещо олио и се похлупват.
• След 5 минути са готови.

източник


Тагове:   свинско месо,


Гласувай:
0
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - свински пържоли на тиган
14.10.2009 14:50
много вкусно, но доста скъпо
цитирай
2. анонимен - СВИНСКИ ПЪРЖОЛИ НА ТИГАН
12.11.2009 18:15
Много вкусно се получи,чудесно е,и изобщо не е скъпо,освен ако не става дума да се купи на готово,смятам че става лесно а после резултатът е чудесен.
цитирай
3. анонимен - СВИНСКИ ПЪРЖОЛИ НА ТИГАН
21.01.2010 19:27
МНОГО ВКУСНО
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: marabu
Категория: Рецепти
Прочетен: 642795
Постинги: 202
Коментари: 107
Гласове: 648
Календар
«  Ноември, 2018  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930