Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.09.2008 02:34 - Пилешки бутчета с розмарин и Прошуто
Автор: marabu Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1789 Коментари: 0 Гласове:
0



image

8 стръка розмарин
8 (1,2 кг) пилешки долни бутчета
8 (120 г) резена Прошуто

. Пилешките бутчета се измиват и се подсушават с кухненското руло.
. Всяко бутче се обвива с резен Прошуто, като отдолу се поставя стрък розмарин.
. Запържват се в грил тиган и се прехвърлят в огнеупорна тава.
. Пекат се в предварително загрята фурна на 200 С за 40 минути или до готовност.
. Поднасят се с Орзо със сметана и домати


** Пилешки бутчета с розмарин и Прошуто биха могли и да се продължат да се пекат и в грил тигана, но трябва да се захлупят с капак или алуминиево фолио.

източник : Rosemary and Prosciutto Chicken Legs with Creamy Risoni
The Australian Women"s Weekly
Grills



Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: marabu
Категория: Рецепти
Прочетен: 856770
Постинги: 202
Коментари: 107
Гласове: 648
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930