Постинг
20.09.2008 02:34 -
Пилешки бутчета с розмарин и Прошуто
8 стръка розмарин
8 (1,2 кг) пилешки долни бутчета
8 (120 г) резена Прошуто
. Пилешките бутчета се измиват и се подсушават с кухненското руло.
. Всяко бутче се обвива с резен Прошуто, като отдолу се поставя стрък розмарин.
. Запържват се в грил тиган и се прехвърлят в огнеупорна тава.
. Пекат се в предварително загрята фурна на 200 С за 40 минути или до готовност.
. Поднасят се с Орзо със сметана и домати
** Пилешки бутчета с розмарин и Прошуто биха могли и да се продължат да се пекат и в грил тигана, но трябва да се захлупят с капак или алуминиево фолио.
източник : Rosemary and Prosciutto Chicken Legs with Creamy Risoni
The Australian Women"s Weekly
Grills
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.