Постинг
29.07.2008 21:06 -
Пържен лук за рамстек
Автор: marabu
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1689 Коментари: 0 Гласове:
Последна промяна: 29.07.2008 21:07
Прочетен: 1689 Коментари: 0 Гласове:
0
Последна промяна: 29.07.2008 21:07
3-4 големи глави кромид лук
50 мл олио
4 с л брашно
1 ч л сол
• Лукът се почиства и се измива.
• Нарязва се на филийки с дебелина 2 мм, след което се разделя на халки.
• Посолява се и се поръсва с брашно.
• Пържи се в загрятата мазнина до зачервяване.
** Лесен и чист начин за овалване в брашно е като се поставят халки лук в найлонов плик, поръсват се с брашното и пликът се разтърсва хубаво за 1-2 минути.
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.