Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.07.2008 21:06 - Пържен лук за рамстек
Автор: marabu Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1689 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 29.07.2008 21:07


image

3-4 големи глави кромид лук
50 мл олио
4 с л брашно
1 ч л сол

• Лукът се почиства и се измива.
• Нарязва се на филийки с дебелина 2 мм, след което се разделя на халки.
• Посолява се и се поръсва с брашно.
• Пържи се в загрятата мазнина до зачервяване.
** Лесен и чист начин за овалване в брашно е като се поставят халки лук в найлонов плик, поръсват се с брашното и пликът се разтърсва хубаво за 1-2 минути.


Тагове:   лук,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: marabu
Категория: Рецепти
Прочетен: 855865
Постинги: 202
Коментари: 107
Гласове: 648
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930