Постинг
07.12.2007 09:08 -
Салата от карфиол с яйце
1 твърдо сварено яйце
1/2 глава карфиол
Дресинг
1 скилидка пресован чесън
1/2 ч л горчица
1 ч л оцет
зехтин
сол
смлян черен пипер
• Карфиолът се накъсва на розички и се сварява във вряла вода за 3-4 минути.
• Може и да се изпържи за кратко с 1 ч л зехтин.
• Продуктите за дресинга се разбъркват добре.
• В чиния за сервиране се поставя карфиолът, нарязаното яйце.
• Полива се с приотвения дресинг.
• Посолява се и се подправя със смлян черен пипер.
** 1 порция
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.