Постинг
21.11.2007 09:01 -
Печени домати
Автор: marabu
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1138 Коментари: 0 Гласове:
Последна промяна: 21.11.2007 09:04
Прочетен: 1138 Коментари: 0 Гласове:
0
Последна промяна: 21.11.2007 09:04
250 г коктейлни домати
морска сол
зехтин
чесън
сухи градински подправки (розмарин, мащерка, босилек)
• Фурната се загрява на 100 С.
• Доматите се разрязват на две.
• Нареждат се в огнеупорна тава и се прибавят обелените скилидки чесън.
• Поръсват се със сол, подправки и смлян черен пипер.
• Поливат се със зехтин.
• Пекат се 1 час.
• По желание се почистват от кожата и се прехвърлят в буркан.
• Заливат се със зехтин и се поставят няколко стръка пресен босилек.
• Съхраняват се в хладилник.
• Трайност : 2-3 седмици.
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.