Постинг
15.06.2007 22:25 -
Лимонено сорбето с праскови
Автор: marabu
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1187 Коментари: 0 Гласове:
Последна промяна: 15.06.2007 22:25
Прочетен: 1187 Коментари: 0 Гласове:
0
Последна промяна: 15.06.2007 22:25
120-140 мл лимонов сок
200 г праскови от компот
2-3 с л пудра захар
малко вода
• Всички продукти се поставят в блендър (включително и сока от компота).
• Пуска се няколко пъти на "Пулс" до получване на пюреобразно състояние.
• Излива се в широк и недълбок съд (плик).
• Поставя се във фризер.
• Преди сервирането се оставя за 10 минути на стайна температура.
Следващ постинг
Предишен постинг
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.