Постинг
26.03.2007 23:15 -
Маринована херинга с ябълки
1 кисела зелена ябълка
1 малка глава червен лук
2 с л заквасена сметана
1 ч л горчица
1 ч л смлян черен пипер
1 с л олио
1 ч л мед
копър
• Лимоновият сок се смесва с горчицата, олиото и меда и се разбива добре.
• Филе херинга се нарязва на дребни кубчета и се поставя в разбитата марината за 10-15 минути.
• Ябълката се обелва и се почиства от семената и се нарязва на филийки.
• Отгоре се поставя лукът, който е нарязан на тънки филийки и след това е разделен на халки.
• Вътре се нареждат кубчетата херинга, отцедена от маринатата.
• Украсява се със заквасена сметана, поръсва се със ситно нарязан копър и се полива с маринатата.
Рулца с херинга. Хрупкави рулца с пушена...
Разкрита е още една природна загадка
Тунизийска салата с херинга
Разкрита е още една природна загадка
Тунизийска салата с херинга
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.