Постинг
09.09.2006 15:01 -
ГАСПАЧО
1 краставица
1 червена чушка
3 големи домата
1 малка глава кромид лук
1/2 с л зехтин
2 скилидки чесън
магданоз
• Краставицата се обелва.
• Червената чушка се измива и се отстранява семето.
• Лукът се обелва.
• Всички зеленчуци се нарязват на парчета и се пасират със зехтина и чесъна.
• Поднася се студено, като по желание се украсява със ситно нарязани чушки, краставици и магданоз.
Сух хляб, малко оцет, намачкан кимион-мъничкооооооо, широка усмивка и ....царя.
Ще се пробва с кимион :-) това лято бях на вълна Гаспачо ......сега на ред е Гаспачо с манго
цитирайсварено яйце,
грозде
шунка....
цитирайгрозде
шунка....
имам от диня и бекон, от яйце и сух хляб, зелено гаспачо от салата..вариантите са много -това му е хубавото винаги има с какво да те изненада вкуса :)
цитирайВашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.