Постинг
30.06.2006 22:58 -
Бяла пица
|
ТЕСТО
Плънка
100 г синьо сирене
200 г моцарела
1 глава лук
. Разточваш тесто до 28-30 см...
. Покриваш с моцарела нарязана на кръгчета или филийки...
. Бланшираш лук( поливаш със гореща вода и веднага след това със студена) ... Ако е салатен лук няма нужда от бланширането...
. Режеш лука на полумесеци ...
. Поставяш лукът върху моцарелата....
. Отгоре се поръсва се с натрошено синьо сирене...
. Подравки на вкус...
. Пече се в предварително загрята фурна на 230 С за около 17 минути...
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.