Няма описание.
Постинги в блога от 13.09.2007 г.
13.09.2007 17:07 -
Авокадо фаршировано с риба тон
5 плода авокадо
240 г консерва риба тон в олио
5 с л майонеза
4 с л каперси
или 2 кисели краставички
1/2 ч л лимонов сок (по желание)
смлян черен пипер
лимонов сок
. Рибата се отцежда и се намачква с вилица.
. Прибавят се ситно нарязаните каперси или краставичките.
. Добавя се майонезата .
. Сместа се разбърква добре и се подправя със смлян черен пипер и лимоновият сок.
. Авокадото се разрязва на две, почиства се от костилките и веднага се поръсва с лимонов сок, за да не потъмнеят.
. Всяка половинка се фарширова с приготвената смес и се украся с листо от магданоз.
. Поднасят се веднага.
Търсене