Няма описание.
Постинги в блога от 23.09.2006 г.
23.09.2006 23:33 -
Топла немска салата с бекон и яйца
4 яйца
750г пресни картофи, дребни
2 кисели краставички, нарязани на дребно
1 с л ситно нарязан магданоз
2/3 чаша (160мл) майонеза
1/3 чаша (80мл) заквасена сметана
2 ч л лимонов сок
• Яйцата се сваряват и се разрязват на две.
• Беконът се запържва в тиган и се оставя върху кухненско руло, за да се отцеди.
• Картофите се сваряват и се разрязват на две.
• Краставичките, магданоза, сметаната, майонезата и лимоновия сок се смесват.
• Сместа се поставя в тиган на тих огън се нагрява .
• В купа се поставят яйцата, беконът, картофите.
• Отгоре се заливат с топлия сос и внимателно се разбъркват.
** Яйцата и беконът могат да бъдат приготвени предварително, но картофите и соса непосредствено преди сервирането.
Търсене