Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Няма описание.
Автор: marabu Категория: Рецепти
Прочетен: 855929 Постинги: 202 Коментари: 107
Постинги в блога от 05.08.2008 г.
image

80 г магданоз
100 г печен и обелен лешник
50 г настърган Пармезан
настъргана лимонова кора
сок от един лимон
зехтин

• В хаванче или кухненски робот се разбиват всички съставки освен зехтина до желаната консистенция.
• Постепенно и при непрекъснато бъркане се налива зехтина.
• Посолява се и се подправя със смлян черен пипер.

** Количеството зехтин е въпрос на вкус - може да се добави по-късно, това зависи за какво се използва пестото.
*** Лешниците могат да бъдат заменени с орехови, кедрови ядки или пък смес от тези ядки.
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1876 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: marabu
Категория: Рецепти
Прочетен: 855929
Постинги: 202
Коментари: 107
Гласове: 648
Календар
«  Август, 2008  >>
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031