Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Няма описание.
Автор: marabu Категория: Рецепти
Прочетен: 856201 Постинги: 202 Коментари: 107
Постинги в блога от 29.07.2008 г.
image

3-4 големи глави кромид лук
50 мл олио
4 с л брашно
1 ч л сол

• Лукът се почиства и се измива.
• Нарязва се на филийки с дебелина 2 мм, след което се разделя на халки.
• Посолява се и се поръсва с брашно.
• Пържи се в загрятата мазнина до зачервяване.
** Лесен и чист начин за овалване в брашно е като се поставят халки лук в найлонов плик, поръсват се с брашното и пликът се разтърсва хубаво за 1-2 минути.
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1690 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 29.07.2008 21:07
Търсене

За този блог
Автор: marabu
Категория: Рецепти
Прочетен: 856201
Постинги: 202
Коментари: 107
Гласове: 648
Календар
«  Юли, 2008  >>
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031